Feab werkt samen met Raadhoven          

 

 

Verzekeringen en diensten voor medische professionals

Raadhoven helpt u door innovatieve verzekeringen en diensten aan te bieden die voorzien in de behoeften van medische professionals. Raadhoven hecht aan kwaliteit en betaalbaarheid, en aan goede, persoonlijke en integere dienstverlening. Wij hebben daarbij oog voor onze omgeving en de mensen daarin.

 

Adviseurs voor medici

Sommige risico’s moet u verzekeren. Anderen kunt u verzekeren. En weer andere risico zijn niet te verzekeren. Dit is de reden waarom Raadhoven samenwerkt met advieskantoren die gespecialiseerd zijn in medische professionals. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u helpen met een samenhangende aanpak van uw risico’s.

 

Verzekeringen voor huisartsen, tandartsen, dierenartsen, fysiotherapeuten, en anderen

Of het nu gaat om een arbeidsongeschiktheidsverzekering, inventarisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ziekteverzuimverzekering of een doorlopende reisverzekering. De verzekeringen sluiten aan bij de specifieke behoeften van medische professionals.

 

Raadhoven is gevolmachtigde van:

ASR Schadeverzekering N.V.
DAS Nederlandse Rechtsbijstand N.V.
Allianz Benelux N.V.
Nationale Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V.
ARAG SE
REAAL Schadeverzekeringen N.V.
Europeesche Verzekering, handelsnaam van ASR Schadeverzekering N.V.
De Amersfoortse Verzekeringen, onderdeel van ASR Schadeverzekering N.V.
Amlin Insurance SE

 

Als gevolmachtigde werken wij als financiële dienstverlener voor verzekeraars met de bevoegdheid voor deze verzekeraars verzekeringen te sluiten. Wij verzorgen de administratie, incasseren de premie en behandelen de schade. Een volmachtbedrijf draagt geen risico, dat doet de verzekeraar en is onafhankelijk.